Welkom op het weetjewel forum, van en voor Volkswagen Transporter rijders.

Groetjes webmaster Henk-1

klik rechts op de "X" dan verdwijnt dit veld

beide fans werken niet

vragen over de T4
Plaats reactie
Gebruikersavatar
rolf768
Berichten: 389
Lid geworden op: ma jan 15, 2007 11:17
Locatie: nieuwe pekela
Contacteer:

beide fans werken niet

Bericht door rolf768 »

Hallo wie weet er raad, mijn beide fan's slagen nooit aan, heb ik net rechtstreeks van de accu twee draden gepakt aangesloten en dan doen ze het wel.
Wat is het probleem en waar moet ik zoeken, is volgens mij geen zekering stuk.
Het gaat om een 2.5tdi 88pk bj 99 gechipt naar 120 pk met eps uitlaat en intercooler.

mvgr Rolf 768 :ikrij :T44EVER
Gebruikersavatar
Wim T4 935
Berichten: 1871
Lid geworden op: zo feb 04, 2007 19:58
Locatie: Randstad

Re: beide fans werken niet

Bericht door Wim T4 935 »

Is in bijna alle gevallen zekeringprobleem in het zwarte kastje voor bij de radiator aan de bestuurderskant.
:T44EVER

Groeten van Wim

:driveT4
Gebruikersavatar
dennisvt4
Berichten: 1238
Lid geworden op: zo okt 21, 2007 10:02
Locatie: midden in nederland

Re: beide fans werken niet

Bericht door dennisvt4 »

heb je ook al de sensor doorverbonden dan kan je er ook 1 laten draaien in de lage en hoge stand

ff draadje erin en je weet al meer
Afbeelding

eens vw altijd vw , alleen nu met een wat grotere kofferbak :)

tdi 102 pk acv lwb
Gebruikersavatar
rolf768
Berichten: 389
Lid geworden op: ma jan 15, 2007 11:17
Locatie: nieuwe pekela
Contacteer:

Re: beide fans werken niet

Bericht door rolf768 »

Hallo wim in dat kastje war jij bedoeld zitten daar alle + draaden of bedoel jij waar die 2 stekkers in zitten.
Heb deze twee stekkers er 1 voor 1 uit gehad en massa op gezet de meest rechter doet het wel de meest linkse niet .
Moet je ook nog oppassen ging mij in eens van dat kastje een zekering kapot.

gr Rolf 768 :ikrij :T44EVER
Gebruikersavatar
Wim T4 935
Berichten: 1871
Lid geworden op: zo feb 04, 2007 19:58
Locatie: Randstad

Re: beide fans werken niet

Bericht door Wim T4 935 »

rolf768 schreef:Hallo wim in dat kastje war jij bedoeld zitten daar alle + draaden of bedoel jij waar die 2 stekkers in zitten.
Heb deze twee stekkers er 1 voor 1 uit gehad en massa op gezet de meest rechter doet het wel de meest linkse niet .
Moet je ook nog oppassen ging mij in eens van dat kastje een zekering kapot.

gr Rolf 768 :ikrij :T44EVER
Ik bedoel dat zwarte kastje dat boven de koplamp aan de bestuurderskant is geplaatst. Zie ook viewtopic.php?f=2&t=3714&p=18129&hilit= ... gen#p18073
:T44EVER

Groeten van Wim

:driveT4
Plaats reactie