Welkom op het weetjewel forum, van en voor Transporter rijders.
Voor handige tips en truc zie het viewforum.php?f=14 forum
Veel plezier , webmaster Henk-1
klik rechts op de "X" dan verdwijnt dit veld

Waterniveau symbool niet zichtbaar in display

vragen over de T4
Plaats reactie
Keef
Berichten: 16
Lid geworden op: wo sep 03, 2014 22:04

Waterniveau symbool niet zichtbaar in display

Bericht door Keef » ma nov 24, 2014 19:42

Hallo,
Sinds een paar maanden heb ik een T4 California uit 1999. Nu zie ik in een meegeleverde handleiding dat in het display bovenin de cabine er ook een symbool voor schoonwater moet verschijnen. Echter ik heb dat symbool nooit kunnen ontdekken. Ook niet als de tank vol zit met vers water. Nu heb ik wel ontdekt dat er op de tank (in de kledingkast) een draadje met en stekkertje ligt. Los dus. zou dat de oorzaak kunnen zijn? En waar moet dat stekkertje eventueel op aangesloten worden? :T44EVER

Groet,
Ben

Jor
Berichten: 518
Lid geworden op: ma aug 12, 2013 22:29
Locatie: Amsterdam

Re: Waterniveau symbool niet zichtbaar in display

Bericht door Jor » ma nov 24, 2014 20:57

Ja,had ik ook bij aankoop.Stekker op dop van vlotter aansluiten en hij doetbhet hopelijk.
VW T4 Westfalia generation Bj 2000 102pk :peace

Keef
Berichten: 16
Lid geworden op: wo sep 03, 2014 22:04

Re: Waterniveau symbool niet zichtbaar in display

Bericht door Keef » ma nov 24, 2014 22:06

Ok, dank voormje reactie. Moet goed gaan.

Jor
Berichten: 518
Lid geworden op: ma aug 12, 2013 22:29
Locatie: Amsterdam

Re: Waterniveau symbool niet zichtbaar in display

Bericht door Jor » wo nov 26, 2014 12:33

En?
VW T4 Westfalia generation Bj 2000 102pk :peace

Keef
Berichten: 16
Lid geworden op: wo sep 03, 2014 22:04

Re: Waterniveau symbool niet zichtbaar in display

Bericht door Keef » wo nov 26, 2014 16:49

Nog nie gekeken. Bus staat op stal.

Gebruikersavatar
Multivan Generation
Berichten: 26614
Lid geworden op: zo jan 14, 2007 14:41
Locatie: Zeeland (Oost)
Contacteer:

Re: Waterniveau symbool niet zichtbaar in display

Bericht door Multivan Generation » wo nov 26, 2014 17:13

Sensor kan ook defect zijn, komt vaker voor.
Heb je de zoekfunctie al aan het werk gezet?

Werkt de vuilwatertank sensor wel? Zou aan moeten gaan als die bijna vol is.

Even een wintertip:
voordat je hem op stalling zet, even beide watertanks, dus schoon en vuil watertank leeg laten lopen,
en een briefje op plakken, dat je niet vergeet dat de kraantjes/afsluiters nog open staan.
In het voorjaar kom je dan weer bij je kamper en wordt je er even aan herinnerd dat je de kraantjes/afsluiters nog dicht moet zetten.

Anders zou de boel wel eens kapot kunnen vriezen.

Groeten en succes..
Peter

Plaats reactie