Welkom op het weetjewel forum, van en voor Volkswagen Transporter rijders.

Groetjes webmaster Henk-1

klik rechts op de "X" dan verdwijnt dit veld

storing cruise control...

vragen over de T4
Plaats reactie
femkeb
Berichten: 44
Lid geworden op: za mei 21, 2016 13:40

storing cruise control...

Bericht door femkeb »

Donderdag hebben we de overdracht van (bijna)onze T4. De huidige eigenaar was bij bezichtiging helder over de zaken die niet helemaal goed zijn en evt verbetering behoeven.

Wij willen naar twee dingen laten kijken.
1: de elektrische ramen doen t niet altijd
2: soms gaat t rem lichtje op t dashboard knipperen en dan valt de cruise control uit. Opnieuw starten (wat de huidige eigenaar soms al rijdend doet) lost dit op.

Bovenstaande 2 punten komen niet gelijktijdig voor (storingen treden dus niet tegelijk op)en de eigenaar heeft dit laten nakijken bij hun Volkswagen garage maar die kunnen niet vinden waar t aan ligt.

Komen bovenstaande dingen jullie toevallig bekend voor? En wat is een goede Volkswagen garage of 1 mans bedrijf dat veel verstand heeft van de Volkswagen campers om dit nog eens te laten bekijken? Het liefst ergens in Gelderland. .wij wonen in Nijmegen. .
Gebruikersavatar
J vd Pal
Berichten: 2451
Lid geworden op: do jun 26, 2014 8:41
Locatie: Hoeksche Waard

Re: storing cruise control...

Bericht door J vd Pal »

Hoi Femke,

De problemen met de ramen worden waarschijnlijk veroorzaakt door breuken in de kabelboom aan de bestuurderszijde. Neem hiervoor contact op met forumlid Oskar 725 hij heeft hiervoor een modificatie bedacht waardoor dit niet meer zo snel gebeurt.

Cruise control kunnen een aantal dingen zijn. Schakelaar rempedaal, schakelaar koppeling, de schakelaar van de CC zelf. Hiervoor moet je de computer van de auto uit laten lezen, een aantal forumleden kunnen dit voor je doen.

Groeten

Jasper
Groeten

Jasper


2002 California Event ACV Reflex Silver
Plaats reactie