Welkom op het weetjewel forum, van en voor Transporter rijders.
Wil je geen advertentie blokken zien in het forum, dan moet je inloggen.
Dan verdwijnen ze.

Groetjes webmaster Henk-1

klik rechts op de "X" dan verdwijnt dit veld

PDC Bullbar probleem

vragen over de T5
Plaats reactie
Sander
Berichten: 1
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 17:10

PDC Bullbar probleem

Bericht door Sander » wo jan 17, 2007 17:12

Goedendag,

ik heb zojuist een bullbar erop gezet, nu is mijn pdc Parkeer sensor) daar niet geheel mee eens. Wie weet hoe ik de voorste twee uit kan zetten? Of zijn er mensen met een idee? Ik hoor het graag.

Sander

frits
Berichten: 13
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 22:18

Re: PDC Bullbar probleem

Bericht door frits » wo jan 17, 2007 22:21

Sander schreef:Goedendag,

ik heb zojuist een bullbar erop gezet, nu is mijn pdc Parkeer sensor) daar niet geheel mee eens. Wie weet hoe ik de voorste twee uit kan zetten? Of zijn er mensen met een idee? Ik hoor het graag.

Sander
misschien de sensoren verplaatsen en uit testen

Gebruikersavatar
ron philippo
Berichten: 134
Lid geworden op: za jan 13, 2007 0:27
Locatie: haarlem
Contacteer:

Bericht door ron philippo » do jan 18, 2007 1:22

Hallo Sander,

Een antwoord op je vraag heb ik niet, maar ik ben al twee jaar op zoek naar een bullbar.
Bedoel je met bullbar echt een bullbar of een A-bar.
Als je een bullbar hebt, wil ik HEEL graag weten waar je die vandaan hebt.

Gr.Ron

Gebruikersavatar
Jaap 162
Berichten: 285
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 19:43
Locatie: Valthe in het wonderschone Drentshe land
Contacteer:

Bericht door Jaap 162 » do jan 18, 2007 8:21

door de dealer de sensoren uit laten schakelen in de board computer. :goodidea

LET OP met een bullbar werken de sensoren van de airbag ook later bij een aanrijding. :muur
Groeten

Jaap
Afbeelding

"Thank you, Thank you, Elvis left the building"

http://www.geuzinge.com" onclick="window.open(this.href);return false;

frits
Berichten: 13
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 22:18

Bericht door frits » do jan 18, 2007 21:05

met uitschakelen is dan alles uitgeschakeld of alleen de middelste

Gebruikersavatar
Jaap 162
Berichten: 285
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 19:43
Locatie: Valthe in het wonderschone Drentshe land
Contacteer:

Bericht door Jaap 162 » vr jan 19, 2007 8:10

volgens mij kunnen ze het per sensor regelen.
Groeten

Jaap
Afbeelding

"Thank you, Thank you, Elvis left the building"

http://www.geuzinge.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Plaats reactie