Welkom op het weetjewel forum, van en voor Volkswagen Transporter rijders.

Groetjes webmaster Henk-1

klik rechts op de "X" dan verdwijnt dit veld

Dat wordt waarschijnlijk lastig......

vraag of mededelingen over meetings, workshops of techdays
Plaats reactie
MGA1600
Berichten: 262
Lid geworden op: wo aug 21, 2019 9:34

Dat wordt waarschijnlijk lastig......

Bericht door MGA1600 »

Tsja..... nou is mijn bus wel zo’n beetje vakantie-klaar voor een eerste rondje Frankrijk later dit voorjaar....maar nu lijkt heel Europa langzaam maar zeker op slot te gaan. Ik zal niet de enige zijn die deze complicaties ziet verschijnen.....dus? Hoe gaan we het oplossen?
Gebruikersavatar
Pascal-141
Berichten: 10362
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 22:11
Locatie: Tussen Antwerpen en Brussel

Re: Dat wordt waarschijnlijk lastig......

Bericht door Pascal-141 »

Camperen in je tuin of op de oprit ?

Momenteel zal het gewoon afwachten zijn tot het Coronavirus verslagen is .
My current cars:
T3 doka Syncro
T4 2.5TDI "werkbus"
Amarok 4Motion highline
T6.1 (2020) 150-DSG ,de nieuwe werkbus
VW Crafter (model 2019) camper
MGA1600
Berichten: 262
Lid geworden op: wo aug 21, 2019 9:34

Re: Dat wordt waarschijnlijk lastig......

Bericht door MGA1600 »

MGA1600 schreef: za mar 14, 2020 15:49 Tsja..... nou is mijn bus wel zo’n beetje vakantie-klaar voor een eerste rondje Frankrijk later dit voorjaar....maar nu lijkt heel Europa langzaam maar zeker op slot te gaan. Ik zal niet de enige zijn die deze complicaties ziet verschijnen.....dus? Hoe gaan we het oplossen?
Even terugblikken nu we 6 maanden verder zijn. .... Twee van onze kennissen zijn in maart of april door Corona getroffen. Niet opgenomen in ziekenhuizen maar wel doodziek thuis en een van de twee heeft nu nog altijd afschuwelijke restverschijnselen. Ze is in die korte tijd echt fysiek en mentaal 15 jaar ouder geworden door dat ellendige virus. Had een drukke baan, was fit maar ze loopt nu achter een rollator, heeft nog altijd overal pijn en mist spierkracht en energie en lijdt aan ernstig concentratieverlies. Het zal waarschijnlijk grotendeels blijvend zijn.....Dat wil je niet meemaken...!

Wij behoren zelf qua leeftijd tot de risicogroep en willen het risico zoveel mogelijk uit de weg gaan (zonder als kluizenaars te leven overigens).

Daarom zijn we deze zomer niet naar Frankrijk geweest, dat zagen we niet zitten. Wel waren we, naast allerlei dagtripjes, een week naar de Ardennen waar we erg veilig op het 3800 m2 grote privé terrein van kennissen konden bivakkeren (en voorzien waren van een stroomaansluiting). Dat weekje was genieten (ondanks de daar verplichte mondkapjes) en heeft ons daarnaast de nodige inspiratie opgeleverd voor het nòg wat prettiger maken van het toekomstige verblijf in de bus - aan de uitvoering van de opgedane ideeën wordt gewerkt!
Plaats reactie