Welkom op het weetjewel forum, van en voor Volkswagen Transporter rijders.

Groetjes webmaster Henk-1

klik rechts op de "X" dan verdwijnt dit veld

Advies : kop+nokkenas vervangen of ruilmotor.

vragen over de T5
Gebruikersavatar
Icebox
Berichten: 891
Lid geworden op: 09 mei 2011, 13:02
Locatie: Halfweg

Re: Advies : kop+nokkenas vervangen of ruilmotor.

Bericht door Icebox »

Beetje laat. Maar is dit geen zaakje om te bespreken met de rechtsbijstand?

Sterkte
Gerdemol schreef:Nou even een update !
Bus inmiddels opgehaald bij de vw dealer moest gelijk even 480 euro aftikken
Voor het open maken van de kleppen deksel en voor een nieuwe pakkingset waar ik overigens niet om gevraagd had ! Hun conclusie scheuren in de nokkenas en beschadigingen aan de kop en olie vol met gruis ! Na betaling in de bus gestapt en gelijk doorgereden naar een garage bedrijfje waar ik wel eens een reparatie laat uitvoeren.
De dag daarna belde hij mij op met de vraag of ik even bij hem langs wilde komen om wat te laten zien ... Daar aangekomen had hij nog niks gedaan en liet zien dat alle bouten nog vol met olie en zand zaten en niet los waren geweest.. Toen hij alles uit elkaar haalden bleken er ook gewoon nog oude pakkingen in te zitten !!
Maar tot mijn grootste verbazing zagen we dat het probleem 1 nok was die weggesleten was en helemaal niet gescheurd en ook zeker geen beschadigingen in de kop ! Nou heb ik me wijs laten maken dat het van de 5de cylinder was en dat t kan zijn dat die warmer word ... En dan sneller slijt ..
Maargoed ik gelijk de vw dealer gebeld om duidelijkheid te krijgen wat hun dan precies gedaan hebben en waarom hun tot de conclusie gekomen waren dat de reparatie 7500 moest gaan kosten ! Toen werd meneer gelijk boos en zei je mag blij zijn dat je maar 480 euro hoeft te betalen want eigenlijk had t 680 moeten kosten dus we hebben je gematst ....
En dat noemd zich een echte vw dealer het zijn gewoon ratten ....
Plaats reactie