Welkom op het weetjewel forum, van en voor Transporter rijders.
Wil je geen advertentie blokken zien in het forum, dan moet je inloggen.
Dan verdwijnen ze.

Groetjes webmaster Henk-1

klik rechts op de "X" dan verdwijnt dit veld

Verwarming doet raar ?????

vragen over de T5
Plaats reactie
Gebruikersavatar
topsun
Berichten: 165
Lid geworden op: di feb 19, 2008 23:09
Locatie: Hengelo (Ov.)
Contacteer:

Verwarming doet raar ?????

Bericht door topsun » di mei 18, 2010 19:33

Hoi Boys - Girls

Heb zins een tijdje het idee dat mijn verwarming het niet doet, als ik hem de tweede
keer start. Bedoel, start hem rijd een stuk en het wordt warm, zet de auto uit, kom
na een half uur terug, start hem en hij blijft koude lucht blazen. (Climatronic).
Indien ik de verwarming ongeveer 2 graden hoger zet begint die wel weer warm te
worden. Heeft iemand anders dit ook ????
Hij is hier al eens voor terug geweest bij de Dealer, deze hebben de elek. kleppen
gereset, maar volgens mij heeft dit niet geholpen.

Thanks alvast voor de reacties.

Bryan
Afbeelding

Gebruikersavatar
Jeroen T5 204
Berichten: 3464
Lid geworden op: za jan 13, 2007 20:50
Locatie: Vroomshoop (VCDS)
Contacteer:

Re: Verwarming doet raar ?????

Bericht door Jeroen T5 204 » di mei 18, 2010 20:43

Gaf hij verder geen foutcodes met het uitlezen?
VW Transporter T5 2.5 TDI 130pk -JD Stage 1 @ 191pk 438 nm
-Simons rvs uitlaatsysteem, K&N filter
-BearLock, Opti-Coat Pro
-20" MTM Bimoto, Michelin PSS, Bilstein B14, H&R Stabi
Afbeelding

Gebruikersavatar
topsun
Berichten: 165
Lid geworden op: di feb 19, 2008 23:09
Locatie: Hengelo (Ov.)
Contacteer:

Re: Verwarming doet raar ?????

Bericht door topsun » di mei 18, 2010 21:12

Hoi Jeroen,

Alles goed.
Nee hij gaf geen foutcodes.
Toen het weer eens gebeurde ben ik er direct langsgegaan,
en hebben de koude lucht zelf ook geconstateerd.

Bryan
Afbeelding

Plaats reactie